ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

Fysioterapeut og fysioterapi

Fysioterapi er behandling af bevægeapparatet

Afprøv fysioterapi i Århus.

En fysioterapeut behandler kroppens muskler og led, hvorved man kan genoptræne tabt funktion og få et bedre fysisk velvære. En fysioterapeut kan foretage en bred vifte af forskellige behandlinger og kan bl.a. afhjælpe:

 

Individuelle behov i højsædet

CorpusCare tilbyder en specifik behandling af netop din skade.
Vores fysioterapeuter diagnosticerer og klarlægger dit behov og lægger derefter en behandlingsstrategi, for at få dig så godt og hurtigt gennem behandlingsforløbet.

70 % af patienter med smerter i bevægelsesapparatet kan behandle sig selv med succes. Derfor lægger fysioterapeuterne – udover en kyndig og effektiv behandling i klinikken – stor vægt på at give vores patienter kompetencer og redskaber til selv at komme hurtigere over sin skade.

Ligeledes behandler vi idrætsskader, ved hjælp af fysioterapi, og ved, at det væsentlige her er at få behandlet og planlagt et genoptræningsforløb, så patienten kan komme så hurtigt som muligt i gang med sin sport igen.

 

Fysioterapi er variationer af behandlingsformer

Fysioterapi indebærer mange ting – udover klassisk behandling af bevægelsesapparatet, tilbyder vores klinik i Århus også chokbølgebehandling, kinesiotape og forebyggende øvelser.

En af vores største styrker hos CorpusCare er vores tværfaglige samarbejde, bl.a. med vores velrenommerede kiropraktorer, massører og akupunktur – dette sikrer dig en god og kvalificeret behandling af din skade.

Kontakt os i dag på 86 170 180.

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top