ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

Behandlinger

Fysioterapi behandling

Fysioterapi er behandlingsmetoder eller aktiviteter, der hjælper dig til at fungere bedst muligt. Fysioterapi kan forebygge eller behandle lidelser i kroppen og retter sig især mod de dele af kroppen, du bruger, når du bevæger dig, for eksempel:

  • Muskler
  • Led
  • Nervesystemet
  • Kredsløbet

 

Rygsmerter

Dækker alt fra nakken til halebenet og rygproblemer og rygsygdomme. Rygsmerter er et vidt emne, men rent faktisk hører "ondt i ryggen" ind under de 8. folkesygdomme.

"Rygproblemer rammer næsten os alle, og rent statistisk får 80 % af den voksne befolkning på et tidspunkt gennem livet ondt i ryggen.

Rygproblemer, og ondt i ryggen som følge af belastninger af rygraden, forekommer hyppigt. Årsagerne er ofte uklare, men en fysioterapeut kan hjælpe dig af med problemerne, samt forebygge nye rygproblemer.

 

Arbejdsskader

Smerter i muskler, led og sener udgør ca. halvdelen af alle anmeldte arbejdsbetingede lidelser i Danmark.

"Tunge løft og dårlige arbejdsstillinger er typisk årsag til arbejdsskader for håndværkeren.

Ifølge Arbejdsmiljøinstituttet er årsagen især computer- og stillesiddende arbejde, og hvis du er en af dem der sidder meget ned til hverdag, så er der god grund til at finde ud af, hvad du selv kan gøre for at forebygge.

 

Sportsskader

Om du dyrker sport på eliteniveau eller som motionist, så kommer vi alle ud for skader – enten overbelastning eller akut opstået skade.

"Du kan altså hurtigere genoptage din træning og dyrke din sport.

En korrekt og hurtig behandling af en sportsskade mindsker følgerne efter skaden, og afkorter således genoptræningsforløbet.

 

Ulykker

Behandlinger med fysioterapi, efterfulgt af et genoptræningsforløb der er udarbejdet af din fysioterapeut, vil i langt de fleste tilfælde have en god effekt på piskesmældsskader fra trafikuheld eller ulykker.

"Er man kommet galt af sted kan en fysioterapeut behandle muskler og led i kroppen, så de kommer til at arbejde optimalt igen, og du kan vende tilbage til din normale dagligdag uden smerter.

Er man f.eks. faldet og har slået en skulder eller en albue, kan det give problemer med muskler og led efter man har holdt armen i ro. En fysioterapeut kan hjælpe med behandling af muskler og led samt igangsætte et genoptræningsforløb.

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top