ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

Sundhedsordning og Samarbejde

Sundhedsordning og Samarbejde

Vi samarbejder tværfagligt og udnytter hinandens kompetancer både i såvel som udenfor klinikken. Vi har en lang række samarbejdspartnere, heriblandt andre kiropraktorer og fysioterapeuter, speciallæger, sports- og idrætsklubber samt motionscentre og fitnesskæder, og vi står altid klar til at udvide vores netværk, hvis man ønsker at samarbejde med klinikken.


Er du medlem af sygeforsikringen "Danmark", ydes der tilskud til behandlingen hos en kiropraktor i tillæg til tilskuddet fra det offentlige. Vi samarbejder også med andre sundhedsordninger og forsikringer, der helt eller delvist dækker behandlingsforløb hos kiropraktorer. Blandt disse findes Falck Healthcare, Tryg Sundhedssikring, Pension Danmark, Topdanmark Sundhedssikring, PFA og Danica Sundhedssikring.

Hvis du ikke allerede har en sundhedssikring enten privat eller via dit arbejde, kan det godt betale sig at overveje, da det kan nedsætte sygefraværet med op mod 30 procent. Dette er der lavet et studie om mellem Pension Danmark og Syddansk Universitet - du kan læse den fulde artikel her.

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top