ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

Om os

Emil Kirkfeldt

Kiropraktor


Uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2017

Jeg har, siden jeg modtog min autorisation, primært interesseret mig for og beskæftiget mig med behandling af diverse idræts- og sportsskader, foruden helt almindelige problemstillinger i nakke, ryg og lænd, udstråling til arme og ben samt hovedpine og smerter udenfor rygsøjlen, som fx i hofte, knæ, skulder, albue eller hænder og fødder. Derudover varetager jeg også de mere komplicerede forløb med diskusprolaps, spinalstenose, migræne og hjernerystelse.

Jeg er fast behandler på det danske Vægtløftningslandshold, og har lokalt samarbejdet med Aarhus Atlet Klub gennem flere år, hvor jeg medvirker til at optimere eliteatleternes teknik og funktion. Jeg har desuden tidligere været tilknyttet som behandler i Berlin til Europamesterskaberne i Crossfit. Derfor er min største erfaring som sportsbehandler inden for styrkesport som vægtløftning, Crossfit og powerliftning, hvor jeg også selv har erfaring som udøver. Jeg har dog også god viden og succes inden for behandling af mange andre typer idrætsskader, lige fra motionist- til eliteniveau, bl.a. fodbold, håndbold, svømning, amerikansk fodbold, løb, eller Esport.

Mit ypperste formål er at holde dig funktionsdygtig og smertefri gennem behandling, træning, vejledning og information. Men skulle du pådrage dig en skade, sørger jeg for at få dig tilbage til hverdagen hurtigst muligt som din behandler og sparringspartner gennem hele forløbet.

Lotte Wilchen

Kiropraktor


Uddannet kiropraktor på Palmer College of Chiropractic i 1989.


Aarhus Business School 2001 - HD; organization og ledelse

Jeg har 30 års erfaring som kiropraktor med arbejde både i udlandet samt i Danmark. Jeg har arbejdet som ansat og har siden 1994 været klinikejer og medaktør i forskellige tværfaglige klinikker.

De sidste 20 år har jeg beskæftiget mig meget med behandling af idrætsskader hos elite udøvere samt motionister, herunder behandling af sports/idrætsskader hos løbere, orienteringsløbere, triatleter, svømmere, tennisspillere, badmintonspillere, håndboldspillere og fodboldspillere.

Jeg behandler mennesker med smerter og nedsat funktion I kroppens muskler og led.

Rigtig mange mennesker søger kiropraktor, fordi de har smerter i ryg og nakke, iskias, hovedpine, eller har diagnoserne diskusprolaps eller spinal stenose.

Kiropraktorer behandler også patienter med smerter i hoften, skuldre og knæ og albuer samt håndled.

Jeg samarbejder gerne med andre behandlere, og derfor har vi også lavet denne tværfaglige klinik.

Morten Skovsen

Fysioterapeut og medejer af Corpuscare - Rygcenter og Idrætsklinik


Rygproblematikker/Holdningskorrektion
Idrætsskader og forebyggende træning
Mobilisering
Triggerpunkt behandling
Skulderskader og genoptræning af dem.
Kinisio tapning
Graviditets gener
Trænings- og øvelsesterapi. (hjælp til selvhjælp)
Chokbølgebehandling af kroniske skader
Stabilitetstræning, herunder Excercise Ball træning

Nina Thysk Sørensen

Psykolog


Indehaver af Psykolog Nina Thysk, som er en selvstændig klinik i klinikken – en selvstændig praksis med eget CVR nummer.

Uddannet Cand. Psych. fra Aarhus universitet 2011 og autoriseret psykolog

Jeg interesserer mig for hvad der gør os til dem vi er, hvordan vi er præget af vores egen historie, dvs. hvilken mental rygsæk vi tager med os, og hvordan den hjælper – eller måske spænder ben for, at vi kan leve det liv, vi ønsker.

Jeg har igennem en årrække arbejdet som klinisk psykolog i en almen praksis. Her behandlede jeg personer med fx angst, stress, depression, OCD, spiseforstyrrelser, lavt selvværd, identitetskriser, livskriser, træningsafhængighed, kroniske smerter, belastningsreaktioner, personlighedsforstyrrelser og misbrug.

Sideløbende med mit arbejde som almindelig psykolog, har jeg arbejdet specifikt som sportspsykolog – i en periode som ansat i Team Danmark. Mit arbejde har overvejende haft karakter af individuelle forløb med forskellige eliteatleter.

Min baggrund som autoriseret psykolog samt min viden og erfaring med elitesportsverdenen er en effektiv kombination. Ved at sammensætte terapi med udgangspunkt i begge områder, kan jeg skræddersy et individuelt forløb, der virkelig rykker.

Mere information om mig kan findes på http://www.ninathysk.dk

Peter Mønsted

Speciallæge i ortopædkirugi


Indehaver af UltraOrtoKlinik , som er en selvstændig klinik i klinikken – en selvstændig praksis med eget CVR nummer.

Uddannet ortopædkirurgisk speciallæge

Har beskæftiget mig med det ortopædkirurgiske speciale gennem næsten 30 år.

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for knæ- og korsbåndskirurgi og 8 års erfaring inden for skulder- og albue kirurgi med særlig vægt på albuekirurgi.

Gennem de seneste 15 år har jeg i mit kliniske arbejde anvendt ultralyd, som et vigtigt supplement til undersøgelse af mine patienter. Dette har givet mig betydelig erfaring indenfor anvendelse af ultralyd på det muskuloskeletale område, dvs. ultralydsundersøgelse af muskler, sener, knogler og øvrige overfladiske bløddele på kroppen.

Med ultralyd kan man forfine undersøgelser og komme betydeligt hurtigere frem til en korrekt diagnose.

Jeg er en erfaren speciallæge med mange års kompetence inden for ultralydsscanning og behandling af skader i bevægeapparatet. Når du kommer til mig, bliver du undersøgt, ultralydsscannet, og kan evt. få anlagt ultralydsvejledte blokade eller udtømt væskeansamlinger. Herefter kan/vil du i samarbejde med vores fysioterapeut få lavet et genoptrænings program, som vil kunne afhjælpe dine gener.

Mere information om mig kan findes på https://petermonsted.dk

Lene Højer

Sekretær


Sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Lene vil være en af de første til at tage imod dig når du kommer på klinikken.

Connie Kracht

Sekretær


Sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Connie vil være en af de første til at tage imod dig når du kommer på klinikken."

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top