ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

COVID-19 UPDATE 15/4 2020*

Ifølge Sundhedsstyrelsen nyeste retningslinjer må vi behandle som følgende. frem til D. 30/6-2020 Klinikken er åben følger Sundhedsstyrelsens anvisninger for kiropraktisk og fysioterapeutisk behandling med et nødberedskab til akutte og kritiske patienter. Med ekstra afspritningsprocedurer, afstand mellem klienter som skal respekteres af alle. AL visitering foregår telefonisk og beror på følgende:

  • Akutte smerter (nyopstået smerte eller forværring af kendte smerter)
  • Igangværende behandlingsforløb hvor udsættelse vil medfører forværret behandlingsresultat herunder funktionsevnetab
  • Kritiske symptomer (udstråling i arme eller ben, tab af muskelkraft, problemer med vandladning/afføring, svær hovedpine)
  • Mennesker der varetager en kritisk funktion i sundhedsvæsnet (både offentligt og privat) som fx læger, sygepleje, ambulancereddere, politi etc.

 

Der er nogen der er gået 4-6 uger uden behandling. Disse klienter er/kan nu komme i den kritiske gruppe. Så hvis det er 4-6 uger siden du har fået behandling og du:

  1. mærker smerter der gør du ikke kan arbejde/din arbejdsfunktion er nedsat
  2. mærker spændinger/låsninger eller ubehag der gør dig uarbejdsdygtig.
  3. har fået udsat din operation så du mærker væsentlige gener.
  4. i det hele taget er påvirket kropsligt så det grå ud over din daglige livsførelse og/eller livskvalitet.

Ring til klinikken for nærmere oplysninger. I tidsrummet 8-12, ellers læg en besked på telefonsvarer. Hvis du er syg Symptomer på Covid-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedepine, muskelømhed og åndenød), må du ikke henvende dig fysisk i klinikken. Under nødberedskab kan vi ikke garantere en tid hos din sædvanlige behandler. Hold dig opdateret via vores facebookside eller her på siden. MVH Corpuscare

CORPUS CARE

RYGCENTER & IDRÆTSKLINIK
Park Allé 15 1.TH
8000 Århus C

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top