Chokbølgebehandling

Vedvarende smerte?

Smerte, der har varet længere end 3 måneder, kan være svært at komme af med, da den bliver kronisk. Patienter kan opleve daglige smerter i årevis. Til sådanne smerter kan chokbølgebehandling være løsningen. Vi har med stor succes brugt chokbølgebehandling til at behandle en lang række kroniske smerter. Vi har stor erfaring med det og var blandt de første i Danmark, der anvendte denne behandlingsform, og på vores klinik ved vi, hvilke skader, der er godt at anvende chokbølgeterapi på.

Hvad er chokbølgebehandling?

Behandlingen går ud på at nedbryde de bruskdannelser eller kalkaflejringer i senen, som forsager smerterne. En ny helingsproces sættes i gang, og i løbet af 3-4 behandlinger er smertetilstanden ofte forbedre eller normaliseret. Chokbølgerne dannes ved lufttryg og føles som en serie hurtige slag, som trænger ind i vævet. Selve behandlingen beskrives af nogle som smertefuld, men den varer kun et par minutter og efterfølgende er der ikke smerter. Der kan imidlertid opstå ømhed i op til 2 dage efter behandlingen, men allerede efter første behandling mærker de fleste allerede en bedring.

Alsidig anvendelse

Behandlingen er specielt effektiv ved betændelse eller arvævsdannelse i overfladiske sener, vi har med god succes behandlet:
Hælspore
Impingement (afklemning af skuldersenen)
Tennisalbue
Golfalbue
Musearm
Springerknæ
Forkalkning af skulderen
Akillessenebetændelse 

Chokbølgebehandling kan anvendes til et væld af vedvarende smertetilstande. Specielt oplever vi en ekstraordinær høj succesrate med chokbølgebehandling på hælspore, som er en overbelastning af trædepuden under hælen. At gå er en væsentlig og nødvendig del af rigtig manges hverdag, og hælspore kan være en stor begrænsning af ens mobilitet. Hos CorpusCare tilbyder vi chokbølgebehandling i Århus til hælspore og andre vedvarende smerter, så du kan få lettet din hverdag. 

 

Priser på Chokbølgebehandling er 200 kr. i tillæg til den normale behandling.

Kontakt os i dag. Ring på telefon 86 170 180 eller send en mail til info@corpuscare.dk