Personale

Emil Kirkfeldt

Kiropraktor, medejer

Uddannet og autoriseret Kiropraktor fra Syddansk Universitet 2017. Emil interesserer sig især for diagnostik og behandling af smertepatienten med akutte såvel som kroniske smerter samt rehabilitering, forebyggelse og optimering af alle typer af sports- og idrætsrelaterede problemstillinger, men særligt inden for diverse styrkesportsgrene som Powerlifting, Vægtløftning og CrossFit. Emil er behandler og sundhedsansvarlig på det danske Vægtløftningslandshold, behandler i Aarhus Atlet Klub og tidligere behandler til Crossfit Regionals.

Morten Skovsen

Fysioterapeut og medejer af Corpuscare - Rygcenter og Idrætsklinik

Rygproblematikker/Holdningskorrektion
Idrætsskader og forebyggende træning
Mobilisering
Triggerpunkt behandling
Skulderskader og genoptræning af dem.
Kinisio tapning
Graviditets gener
Trænings- og øvelsesterapi. (hjælp til selvhjælp)
Chokbølgebehandling af kroniske skader
Stabilitetstræning, herunder Excercise Ball træning

Lotte Wilchen

Kiropraktor, Ansat

Uddannet fra Palmer University College i USA. Over 30 års erfaring inden for branchen og tidligere ejer og medaktør i flere forskellige tværfaglige klinikker. Interesserer sig især for behandling af sports- og idrætsskader inden for en bred vifte af discipliner, heriblandt løbere, triatleter og orientringsløbere, badminton- og tennisspillere, men også fod- og håndboldspillere og svømmere.

Nina Thysk Sørensen

Psykolog

Uddannet og autoriseret fra Aarhus Universitet 2011. Tidligere arbejdet en længere årrække i almen praksis og sideløbende været ansat hos Team Danmark. Interesserer sig især for sportspsykologi , hvor Nina drager viden og erfaring fra hendes egen tid som sportsudøver for at varetage individuelle forløb af diverse elite atleter.

Peter Mønsted

Speciallæge i Ortopædkirurgi

Uddannet ortopædkirurgisk speciallæge med erfaring i faget gennem mere end 35 år. Tidligere overlæge på Ortopædkirurgisk afsnit på Regionshospitalet Horsens og senere også på Aarhus Universitetshospital. Interesserer sig især for at arbejde med anvendt ultralyd til at diagnosticere og behandle hans patienter. Foruden dette tilbyder Peter også ultralydsvejledte blokade injektioner, og tilbyder sin ekspertise til udførelse af speciallæge erklæringer i forbindelse med forsikringssager. Derudover tilbyder Peter også uvildig second opinion ved operationstilbud.

Connie Kracht

Sekretær

Lene Højer

Sekretær