Kiropraktor

Hvad kan vi

Klinikkens kiropraktorer i Århus er alle dygtige til at håndtere og behandle akutte såvel som kroniske smerter i nakke, ryg, lænd, arme og ben, samt mere komplekse forløb med piskesmæld, hjernerystelser, hovedpiner, prolapser og vejledning posttraumatisk eller postoperationelt.

Vores særlige kompetence, og hvor vi adskiller os fra vores kollegaer, er behandling af sports- og idrætsrelaterede problematikker, heriblandt overbelastningsskader, akutte muskel- og ledskader samt tekniske sportsspecifikke udfordringer, hvor vi yder rådgivning, genoptræning, behandling, og sparring, der tilpasses, så det giver mening for den enkelte atlet at integrere med hans/hendes disciplin.

Vores egen erfaring, både som behandlere og idrætsudøvere er, at de bedste behandlingsforløb og resultater opnås, når man finder en sundhedsprofessionel, der forstår sig på ens sport, og ved hvad sporten kræver af en. Hvis du søger en behandler, der er særlig kompetent inden for din sportsgren, så læs mere om behandlerteamet.