Prolapspakke forløb

Prolapspakke forløb hos Corpus Care

Prolapspakke-forløb tilbydes hos kiropraktorer i Danmark til patienter med tegn på diskusprolaps. Forløbet inkluderer en grundig forundersøgelse og udredning med efterfølgende fortsat monitorering og test efter 2, 4 og 8 uger. Foruden faste milepælsundersøgelser tilbydes undervejs i forløbet relevant manuel behandling, instruktion og vejledning i diverse øvelser, samt løbende dialog om hvordan patienten skal forholde sig til sine symptomer i fritiden såvel som på arbejdet.

Forløbet strækker sig op mod 6 måneder, hvor der under hele forløbet ydes et betydeligt tilskud fra det offentlige. Kiropraktoren underretter patientens læge ved forløbets start og slut, eller hvis der bliver behov for kontakt undervejs i forløbet.

Skulle der undervejs opstå yderligere forværring af patientens symptomer, eller skrider forløbet ikke frem som forventet, kan kiropraktoren overveje at henvise til MR-skanning af patienten. Skulle der akut opstå behov for henvisning til operation, kan kiropraktoren kontakte relevant sygehusafdeling og få indlagt patienten.

Se yderligere information hos Dansk kiropraktorforening omkring prolapspakke-forløbet her.

Undersøgelse hos kiropraktor i Århus

Er du i tvivl om hvorvidt du er berettiget et prolapspakke forløb, eller har du spørgsmål til dine symptomer, kan du se telefontider og kontakte hos her. Ønsker du at bestille en tid til vurdering i klinikken, kræver det ikke en lægehenvisning at få en konsultation hos en kiropraktor, og du kan vælge at booke en tid online.