Idrætsklinik

Idrætsklinik: Foruden almindelige og mere gængse behandlingsforløb er vores idrætsklinik i Aarhus C, særligt specialiseret i håndtering og behandling af sports- og idrætsrelaterede smerter og skader. Klinikkens personale efteruddanner sig løbende inden for den nyeste relevante viden og forskning relateret til sportsskader, og samtlige af klinikkens behandlere har selv aktuel eller tidligere erfaring inden for en eller flere idrætsdiscipliner.

Som idrætsudøver og atlet er det vigtigt, at man i tilfælde af en skade, eller nyopståede og præstationsbegrænsende smerter, bliver sat i forløb hos en sundhedsfaglig person, f.eks. i en idrætsklinik, der møder en i øjenhøjde og har forståelse for ens disciplin. Uvidenhed og manglende forståelse for sportsfysiologi, load-management, midlertidige smertestillende muligheder, samt optimale behandlingsmodaliteter kan desuden resultere i unødvendigt lange forløb, hvor man taber dyrebar tid på ikke at blive hurtigere, stærkere og dygtigere.

Vi sørger for at identificere og udpege de faktorer, der kan have indvirket i årsagen til den udløste problematik. Samtidig hjælper vi dig med at overskueliggøre forløbet og præsentere en plan for hvordan genoptræningen kommer til at forløbe med forventede realistiske deadlines.

Som sundhedsfaglig er vores rolle at få atleten tilbage til et funktionelt og solidt fundament, som udøveren og hans/hendes træner kan bygge videre på. Vi går gerne i dialog som sparringspartner med atleten og teamet bag, om hvad der skal til, for at vi kan nå i mål så hurtigt og sikkert som muligt, og vi er altid interesseret i flere sparrings- og samarbejdspartnere; både med andre fagfolk, sports- og idrætsklubber såvel som enkeltstående atleter.

Hvis du ønsker at vide mere om vores idrætsklinik i Århus C og om de enkelte behandlere, deres kompetencer, samt interesser inden for sport- og idrætsverdenen, kan du læse mere under ”om os”.