ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

Idrætsklinik

Eliteudøver eller motionist

Når man dyrker sport presser man ofte kroppen til grænsen - nogle gange lidt udover. Derfor er det vigtigt med regelmæssigt tilsyn og behandling af en fysioterapeut, massør eller af den faste kiropraktor. Hvad enten man dyrker sport på eliteniveau eller som motionist, så kommer vi alle af og til ud for skader, enten overbelastnings- eller akut opståede skader.

 

Korrekt og hurtig behandling

Ved en sportsskade, er det vigtigt at få kvalificeret behandling med det samme – dette sørger for at mindske følgerne af skaden og afkorter således genoptræningsforløbet. Hvis en behandler har forstand på den specifikke skade, så giver det en korrekt behandling og et hurtigere genoptræningsforløb og sørger i sidste ende for, at patienten kommer hurtigere i gang igen – det er vigtigt for sportsfolk, uanset om du er eliteudøver eller motionist.

 

Specialiseret idrætsklinik

I vores idrætsklinik i Århus har vi forstand på og erfaring med en bred vifte af sportsskader. Vores klinik har består af et tværfagligt team og indeholder både kiropraktor, fysioterapeut og massør. Det betyder, at du kan få et samlet behandlingsforløb ét sted, hvor forskellige fagområder kan supplere hinanden. Udover kvalificeret behandling i klinikken, har CorpusCare stor erfaring med at lægge genoptræningsprogrammer, så du selv kan hjælpe din behandling på vej.

 

Hvis du har en sportsskade, akut eller permanent, så vælg et sted, der er specialiseret i idrætsskader. Kontakt CorpusCare – vi laver en behandlingsplan, der kan hjælpe dig hurtigt tilbage!

Kontakt os på telefon +45 86 170 180 eller send en mail til info@corpuscare.dk

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top