ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

Kiropraktor

Hvad er en kiropraktor

Kiropraktorer er autoriserede sundhedsprofesionelle med en 6 årig universitetsuddannelse inkl. turnus. Uddannelsen er bygget op omkring medicinstudiet, hvorved man som kiropraktor har en bachelor i medicin og en kandidat, der modsat lægerne, udelukkende beskæftiger sig med undersøgelse, diagnostik, behandling og forebyggelse af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Dette resulterer i, at kiropraktorer er det tætteste, man kan komme på en speciallæge i bevægeapparatet i Danmark.

Som kiropraktor er man specielt uddannet i at diagnosticere, hvorfor det, ligesom hos ens egen læge, ikke kræver henvisning at gå til kiropraktor. Kiropraktorer kan, hvis der skulle opstå behov, også henvise til parakliniske undersøgelser som MR-scanning, røntgen eller ultralydsscanning, samt henvise til videre udredning hos en speciallæge eller i sygehusregi, mens egen læge løbende holdes underrettet.

Når der er optaget sygehistorie, man er blevet undersøgt, og der er lagt en plan for behandlingsforløbet, benytter kiropraktorer sig af flere forskellige behandlingsmetoder. Dette kan inkludere alt lige fra information, vejledning og undervisning af den enkelte patient til instruktion i øvelser og igangsætning af træningsforløb samt brug af diverse manuelle teknikker, som fx bløddelsbehandling og ledmobiliserende teknikker. Kiropraktik dækker derfor over en bred vifte af behandlingsmodaliteter, der tilpasses til den enkelte problemstilling.

Er du interesseret i at blive klogere på kiropraktorer, læs da mere her.

 

Hvad kan vi

Klinikkens kiropraktorer i Århus er alle dygtige til at håndtere og behandle akutte såvel som kroniske smerter i nakke, ryg, lænd, arme og ben, samt mere komplekse forløb med piskesmæld, hjernerystelser, hovedpiner, prolapser og vejledning posttraumatisk eller postoperationelt.

Vores særlige kompetence, og hvor vi adskiller os fra vores kollegaer, er behandling af sports- og idrætsrelaterede problematikker, heriblandt overbelastningsskader, akutte muskel- og ledskader samt tekniske sportsspecifikke udfordringer, hvor vi yder rådgivning, genoptræning, behandling, og sparring, der tilpasses, så det giver mening for den enkelte atlet at integrere med hans/hendes disciplin.

Vores egen erfaring, både som behandlere og idrætsudøvere er, at de bedste behandlingsforløb og resultater opnås, når man finder en sundhedsprofessionel, der forstår sig på ens sport, og ved hvad sporten kræver af en. Hvis du søger en behandler, der er særlig kompetent inden for din sportsgren, læs da mere om behandlerteamet under om os.

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top