Personlig træning

Carl Christensen er personlig træner i klinikken, hvor han primært tilbyder performance baserede træningsforløb til personer, der ønsker at blive stærkere, hurtigere eller udvide og forbedre deres færdigheder inden for deres sport eller disciplin.

Foruden hans virke i klinikken er Carl Boxmanager hos Aros CrossFit, hvor han står for den daglige drift og ansvar for programmeringer i centeret. Det er også i Aros CrossFit, at han instruerer og træner med hans klienter. Carl er den eneste danske indehaver af ”CrossFit Level 3 Trainer” certificering.

Ved siden af hans en-til-en forløb og holdtræninger er Carl indehaver og Head-Coach for ICEFIT Elite Programming. ICEFIT er et online CrossFit-træningsprogram til personer, der ønsker at være del af et online trænings-fællesskab, der spænder på tværs af hele landet. Programmet omfavner alt lige fra begynder til elite, og er nu at finde i de fleste CrossFit boxe i Danmark. Som noget helt unikt tilbydes fællestræninger med jævne mellemrum, hvor atleter fra hele landet, der benytter programmet, mødes og træner sammen.

https://icefitep.com