Rygcenter

Rygcenter i Aarhus C: Foruden kiropraktor og fysioterapeut favner klinikken en bred vifte af sundhedsprofessionelle, der hver især er specialister inden for deres fagområde. Dette muliggør, at vi tværfagligt kan samarbejde og konferere vores patienter mellem professionerne, der resulterer i en effektivisering, som bidrager til hurtigere udredning, med flere behandlingstilbud, mere tryghed og mere effektive forløb i vores rygcenter.

Som patient med akutte såvel som kroniske smerter i bevægeapparatet, kan det være en uoverskuelig udfordring at finde rundt i de mange forskellige sundhedstilbud, der bliver tilbudt en som patient i sundhedsvæsenet. Dette er vi på forkant med ved at have samlet flere forskellige behandlere under samme tag, i et rygcenter, så man som patient ikke behøver være tilknyttet flere forskellige klinikker. Skulle der blive behov for henvisning ud af huset, hjælper vi med at vejlede og skabe overblik.

For at læse mere om klinikkens personale og øvrige sundhedsfaglige tilbud, kan du gå til “om os”.

I Danmark lever omkring 1.3 millioner med kroniske smerter i bevægeapparatet, hvoraf ca. 900.000 alene lider af lænderygsmerter.

I alt koster dette samfundet over 6.5 milliarder kroner årligt, hvoraf hoveddelen skydles tabt produktion grundet frahver på arbejdspladsen.

20% af alle registrerede sygedage hos erhvervsaktive skyldes alene sygemelding grundet lændesmerter