ONLINE BOOKING FYSIOTERAPI

ONLINE BOOKING KIROPRAKTOR 

Rygcenter

Rygsmerter

Rygsmerter rammer en rigtig stor andel af danskerne, unge som gamle, og medfører stort ubehag. Der kan være et væld af forskellige årsager til rygsmerter, og de kan både være akutte eller længerevarende. Uanset hvad ondt i ryggen skyldes, så er det vigtigt at få en kvalificeret og specialiseret diagnosticering og behandling - Det kan du få hos vores rygcenter.

 

Teamudredning af rygproblematikker

I vores rygcenter har vi samlet en gruppe behandlere og fagfolk, der alle er specialister på hvert sit område. I fællesskab arbejder vi for at lave en præcis, korrekt og hurtig diagnose, når der opstår rygproblemer for vores patienter. Dermed kan behandlingen komme i gang så hurtigt som muligt, og patienterne kan igen vende tilbage til en smertefri hverdag. Vores rygcenter i Århus kan bl.a. varetage:

 

Specialister i rygsmerter

Nogle rygproblematikker gør, at et fagområde ikke kan stå alene. Her sørger et rygcenter for, at patienten kan få den optimale behandling til den problematik, som han/hun er stillet over for. Vores rygcenter har et team af sundhedsprofessionelle, som består af bl.a. kiropraktorerfysioterapeuter og massører. Dette skaber en vidensdeling og behandling på tværs af fagområder, som kommer patienten til gode.

 

Kontakt vores rygcenter

Uanset om dine rygsmerter er akut opstået eller har drillet dig i længere tid, kan CorpusCare tilbyde en tværfaglig, professionel og grundig behandling. Kontakt vores rygcenter i dag, for at blive dine smerter kvit. 

Webdesign af Søgemedier    |    Cookiepolitik    |    Persondatapolitik

Top